Home/Stralend sterren staren/

Stralend Sterren staren voor Twee

Het aardse loslaten en samen de sterrenhemel zien zoals nooit tevoren? Dat kan. Een verblijf in een Sterrenkubus laat je opgaan in het heelal. Een simpel maar geniaal concept: de Sterrenkubus is een vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt vlak onder een transparante koepel. Ervaar de magie van de sterrenhemel, alsof je in de open lucht slaapt! Superromantisch en helemaal verzorgd. Er staat een heerlijke bourgondische stoofpot klaar en ’s morgens wordt er een ontbijt in een mandje gebracht.

Het ‘Stralend Sterren Staren voor twee’ arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met een kopje koffie/thee
  • Bij aankomst een Boergondische stoofpot met sla en boerenbrood in de Sterrenkubus
  • Opgemaakt bed
  • Gebruik handdoeken en keukendoekset
  • Starter set koffie (Senseo) en thee in de Sterrenkubus
  • Overnachten met een goedgevulde ontbijtmand
  • Vrij toegankelijk Wifi
  • Eindschoonmaak

 

De prijs van het 'Stralend Sterren Staren'-arrangement is afhankelijk van het moment waarop je wilt komen en of je voor een Sterrenkubus of Sterrenkubus Space kiest. Check hier vrijblijvend de beschikbaarheid en bijbehorende prijs. Erfgoed Bossem levert volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

 

ARRANGEMENTEN

Stralend Sterren Staren

Het aardse loslaten en samen de sterrenhemel zien zoals nooit tevoren? Dat kan. Een verblijf in een Sterrenkubus laat je opgaan in het heelal. Superromantisch en helemaal verzorgd. Er staat een heerlijke bourgondische stoofpot klaar en ’s morgens wordt er een ontbijt in een mandje gebracht.

LEES MEER

Vuur & vlam seizoensarrangement

Fikkie stoken bij je eigen ‘tiny house’ is elk seizoen leuk! Naast het gebruik van een vuurkorf zorgen we bij dit arrangement voor een heerlijke – op het seizoen aangepaste – versnapering in jullie Sterrenkubus.

LEES MEER

Slooow Easy Weekend

‘Go with the flow’ dit weekend! Betrek een unieke Sterrenkubus en schuif op zaterdagavond aan onze Twentse table d’hôte. Laat je tijdens dit bijzondere viergangendiner verrassen door al het moois wat op tafel komt en door het unieke gezelschap. De ingrediënten voor een memorabele belevenis zijn volop aanwezig.

LEES MEER